Werk-trip Brugge

Morgen vertrek ik voor 3 dagen op werk-trip naar Brugge, België. Ik ga hier meerdere interieurzaken en interieurstylisten benaderen. Afgelopen maanden is het lastig geweest om bedrijven in België op een goede manier aan te spreken. Volgens mij speelt face-2-face contact hebben met elkaar nog steeds een erg grote rol. Door naar Brugge toe te gaan hoop ik de ‘afstand’ te doorbreken.

 

5 Jaar geleden heb ik 11 maanden in Brugge gewoond. Hier werkte ik in een klein, maar zeker luxe hotel. Door de tijd die ik voor mezelf had, maar ook door de wijze lessen in de gastvrijheidsbranche heb ik geleerd wat het kost om mezelf tot het uiterste de drijven, maar ook te beseffen wanneer ik het rustiger aan moet doen.

 

Door een werk-trip te plannen, op een moment dat ik dingen allemaal op een rijtje moet zetten geeft dit me de tijd om heel even uit het ‘drukke’ leven te ontsnappen. Het is dan niet dat ik minder hard werk, in tegendeel! Maar alles is gewoon net even wat makkelijker te behappen als je niet hoeft na te denken over wie er voor de deur kan staan, dat je nog moet stofzuigen of alle andere kleine huishoudelijke klusjes. Die zijn nu lekker voor mijn vriend.. succes lieverd!

 

Echter ook tijdens deze werk-trip is er wat leuks gepland. Ik ga woensdagavond heerlijk met mijn oud collegaatjes op stap. Lekker met mijn ‘maten’ een balletje .. gooien. Haha we gaan bowlen! Heerlijk om deze lieve dames weer te zien en lekker bij te kletsen.

 

 

Ook bij jou langskomen?

Maar de volgende dag wordt er gewoon weer gewerkt. Vind je het leuk als ik bij jou langskom? Om eens te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.. of ik jouw huis of bedrijf in de spotlight kan zetten? Of voor een mooie hanglamp, natuurlijk! Laat even een reactie achter hier onder of stuur me een mailtje, instagram berichtje of bel me gewoon even.

 

Fijne werkweek allemaal!

 

 

0 0 votes
Artikel waardering
Meldingen ontvangen
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments