Over mij

Hallo, ik ben Roxanne,

Van jongs af aan ben ik al eigenwijs en vind ik het echt geweldig om creatief bezig te zijn. Ik maakte plakboekjes en was met kleurpotloodjes en vouwpapier al dolgelukkig… Ik creëerde precies wat ik gefantaseerd had, hoe lastig dat ook bleek te zijn.

 

Het resultaat moest vooral niet ‘gewoon’ zijn, het moest juist iets meer hebben. Ik koos achteraf vaak voor de moeilijke weg, misschien soms wel met teveel beetjes ‘bloed, zweet en tranen’.

 

Juist dat lastige pad, dat ik volgde, resulteert in het begin van m’n meest recente uitdaging; ‘een eigen bedrijf’. En natuurlijk wil ik dat graag met jou delen.

 

De eigenheid van die knutselwerkjes heb ik om kunnen zetten naar te customizen verlichting. Een lamp geheel door jezelf samen te stellen met de bijna onbegrensde mogelijkheden van Verlichting van Toen.

 

Wat let je, pak een glaasje droge witte of een verse munt thee en waan je thuis in een wereld vol bijzondere verschijningen, helemaal aan te passen aan jouw gedachten.

Begin 2017 heb ik in overleg met Robbert en Ryanne, mijn ouders, besloten voor mijzelf te beginnen. Ik vind alles leuk en je kunt me overal voor porren, maar verveling ligt bij mij altijd op de loer. Het zelfstandige ondernemerschap en zeker de complete vrijheid in de tijden die ik eraan kan besteden geeft me vrijheid. Daarom een webshop dus..

  • Omdat ik niet in een hokje pas en jij waarschijnlijk ook niet.
  • Juist omdat ik daarmee beter aan jouw specifieke wens wil voldoen.
  • Doordat jij juist ’s avonds, buiten de openingsuren van de winkels in de stad en misschien wel lekker thuis op de bank (met of zonder dat glas wijn) pas de rust en de tijd vindt onderzoek te doen naar die typische lamp die je zoekt.
  • En omdat jij het in de afgelopen weken niet hebt kunnen vinden bij de regionale lampenwinkeltjes.

 

Laat je inspireren en laat je gaan, je leeft maar 1 keer. Mocht je er nou echt niet uitkomen en je hebt alles al geprobeerd, en dan…. mag je me bellen. Ik neem dan alle tijd om samen met jou de juiste verlichting samen te stellen met als resultaat een heel blije jij….!

 

Ik ben thuis in m’n Ebolicht assortiment en ben een kei in het creëren van sfeer. En zie jou graag verschijnen,

 

– Roxanne van der Fluit.