Over mij

Hallo, ik ben Roxanne,

Van jongs af aan ben ik al eigenwijs en vind ik het echt geweldig om creatief bezig te zijn. Ik maakte plakboekjes en was met kleurpotloodjes en vouwpapier al dolgelukkig… Ik creëerde precies wat ik gefantaseerd had, hoe lastig dat ook bleek te zijn.

 

Het resultaat moest vooral niet ‘gewoon’ zijn, het moest juist iets meer hebben. Ik koos achteraf vaak voor de moeilijke weg, misschien soms wel met teveel beetjes ‘bloed, zweet en tranen’.

 

Juist dat lastige pad, dat ik volgde, resulteert in het begin van m’n meest recente uitdaging; ‘een eigen bedrijf’. En natuurlijk wil ik dat graag met jou delen.

 

De eigenheid van die knutselwerkjes heb ik om kunnen zetten naar te customizen verlichting. Een lamp geheel door jezelf samen te stellen met de bijna onbegrensde mogelijkheden van Verlichting van Toen.

 

Wat let je, pak een glaasje droge witte of een verse munt thee en waan je thuis in een wereld vol bijzondere verschijningen, helemaal aan te passen aan jouw gedachten.

Begin 2017 heb ik in overleg met Robbert en Ryanne, mijn ouders, besloten voor mijzelf te beginnen. Ik vind alles leuk en je kunt me overal voor porren, maar verveling ligt bij mij altijd op de loer. Het zelfstandige ondernemerschap en zeker de complete vrijheid in de tijden die ik eraan kan besteden geeft me vrijheid. Daarom een webshop dus..

  • Omdat ik niet in een hokje pas en jij waarschijnlijk ook niet.
  • Juist omdat ik daarmee beter aan jouw specifieke wens wil voldoen.
  • Doordat jij juist ’s avonds, buiten de openingsuren van de winkels in de stad en misschien wel lekker thuis op de bank (met of zonder dat glas wijn) pas de rust en de tijd vindt onderzoek te doen naar die typische lamp die je zoekt.
  • En omdat jij het in de afgelopen weken niet hebt kunnen vinden bij de regionale lampenwinkeltjes.

 

Verlichting is natuurlijk een ondergeschoven kindje, een sluitpost in je verbouwingsbudget bij het inrichten van je huis, je kantoor of je bedrijf.

Wees eerlijk, het heeft niet zo heel veel prioriteit maar het is wel donders belangrijk voor de uiteindelijke uitstraling van het geheel. Je hebt namelijk gelijk, wat heb je aan een prachtige lamp als je al blij bent dat je überhaupt rond kunt komen in de maand. Het voordeel is dan dat je het achteraf nog goed kunt maken, kunt repareren. En het leuke is dat je daar helemaal niet zo verschrikkelijk veel geld aan kwijt bent. Een designerstuk voor het leven voor de prijs van een paar goede spijkerbroeken, haha, wat wil je nog meer. Laat je inspireren en laat je gaan, je leeft maar 1 keer.

 

Mocht je er nou echt niet uitkomen en je hebt alles al geprobeerd, en dan…. mag je me bellen. Ik neem dan alle tijd om samen met jou de juiste verlichting samen te stellen met als resultaat een heel blije jij….!

 

Ik ben thuis in m’n Ebolicht assortiment en ben een kei in het creëren van sfeer. En zie jou graag verschijnen,

 

Roxanne van der Fluit.