Het lampje brandt !

‘Goedemorgen’, ‘Hallo, ik ben..’, ‘Aangenaam kennis te maken’, allemaal verschillende intro’s op je eerste dag bij je nieuwe werkgever. Die eerste openingszinnen, dat tikkie ongemakkelijke,  het handjes schudden, het kennismakingsrondje met je nieuwe collega’s; het hoort bij het investeren van tijd in je collega’s. ‘T hoort bij het opbouwen van fijne werkrelaties waarvoor je graag tijd en aandacht investeert in je eerste klanten of gasten.

Juist dit alles is op de eerste dag van verlichtinvantoen.nu niet van toepassing, maar ik zou het zo graag doen! Daarom heet ik jullie vandaag vanachter mijn bureau op deze manier natuurlijk óók ‘van harte welkom’. Ik zeg; ‘Goede morgen’ of ‘Prettige avond’.

 

Online

Het is de overstap van bricks naar clicks – van ‘tastbare’ winkel naar digitale winkel. Al jaren is het gaande en er zijn tegenwoordig zoveel leuke, mooie en interessante dingen vindbaar online. Vanaf vandaag mag ik eindelijk mijn passie met jou delen, als ‘girlboss’ van Verlichting van Toen. Shop je voor de eerste keer online? Dan is het een eer voor mij dat jij op Verlichting van toen bent beland. Shop je, zoals ik, veel vaker online dan is het eveneens een eer dat je hier bent komen neuzen. Wat is er tenslotte leuker dan op een regenachtige dag lekker op de bank zitten, een ontzettend gave lamp uit zoeken, zodat jij je partner naast je ook weer eens ziet zitten? Of om op een zonnige dag met kluskriebels in je buik de lichtstralen voor ’s avonds aan te schaffen?

 

 

Ebolicht

Als een echte ‘Help! Mijn vrouw is klusser’, is mijn eigen interieur nooit helemaal af. En als het af is dan is het toch niet af! Er valt altijd te verbeteren. Ik struin zo ongeveer elke woonwinkel en -webshop af op zoek naar accessoires of meubels die perfect passen bij mij ‘hoe-ik-van-mijn-huis- een-thuis-wil-maken-plan’ inrichting.

 

 

Het Duitse Bolichwerke – de fabrikant van de armaturen van Verlichting van Toen – zette met hun prachtige Ebolicht lampen de puntjes op de ‘i’ in mijn huis. De sfeer die ik wil uitstralen met mijn interieur kreeg zijn shine met de armaturen van Ebolicht. Zij hebben legio modellen lampen en daarnaast evenveel mogelijkheden om het armatuur (dat woord zal je op deze website vaker tegenkomen, het betekent zoiets als ‘het huis van de lamp’) zó samen te stellen dat het precies past, bij mijn huis en bij mijn smaak. Ook bij jouw huis en smaak? Ja dat denk ik wel. Ik weet het eigenlijk wel zeker want alles is aan te passen en te realiseren. Alle mogelijkheden die Ebolicht biedt om jouw ideale lamp samen te stellen heb ik voor je op verlichtingvantoen.nu gezet. Nu is het aan jou om jouw interieur compleet te maken.

 

Streef jij ook naar de perfecte lamp en denk je dat je ‘m op een haar na gevonden en samengesteld hebt maar mis je toch nog dat ene detail? Mail mij dan met je vraag! Want elke lamp is tenslotte maatwerk. Wie weet kan ik samen met Ebolicht het stralende middelpunt leveren waar je al zo lang naar hebt gezocht.

 

0 0 votes
Artikel waardering
Meldingen ontvangen
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments